Wednesday, July 14, 2010

new LiFE!!!!!

Skang ni ak dh msuk 1 alam bru...
alam degree...
hahahaha

Jauh beza beza life ak skang ngan dulu...
stdy pn kat tmpt bru kn...
dh la kat umh
dok pn kat umh je...
hri2 ulang alik...
ble org tnye xjauh ke???
pe yg blh wat snym je la...
bkn nye xpnat nk ulang alik umah ni...
pnat gak,tp ak xnk la jdi self fish
so xpe la klau ak ulang alik hri2 pn kn...
pe slh nye ak ssh skang tp ak dpt 1 yg berharga 1 day t...
so kpada yg dh give up nk stdy tu pkir la bkn sume org dpt pluang nk stdy mcm korg...
ak dulu pn start dri bwh n jauh perjalan ak b4 smpai kat level ni n hope dpt trus smbng lg lps ni...

3 comments:

  1. bukan jiwa tegar tapi tu la yang kena wat untuk terus hidup...
    aku dah ditakdir kan untuk lalui sume ni...
    huhuhu

    ReplyDelete