Tuesday, November 9, 2010

EXAM!!!

Hari ini aku seat paper constech..tu name timangan die la..nme btol die construction tecnology..mse diploma dulu aku ske sngt paper ni..memang senang nak jawab..sebab pkai common sense je..hehehe..msuk degree still blaja bnd yang same and tajuk yang sme..tapi xtau la kne sampuk ngan mambang mne la tadi sampai aku jdi blur nak jwb...pe yg ak blh wat just termenung je..huhu..masuk kali ni,ni paper aku yang kedua aku xperform..xtau la pe nak jdi ngan ak sem ni..lepas ni paper law plak..ntah pe la nasib utk paper ni..huhuhu
Published with Blogger-droid v1.6.5

2 comments:

  1. mungkin sebab kita tak study sama2 kot..

    ReplyDelete
  2. aku rse btol gak tu...ko kn sumber inspirasi aku..hehehehe

    ReplyDelete